O nas
Wierzymy w prawdziwe la dolce vita. Wierzymy w małe przyjemności i chwytanie chwil, tych wyjątkowych i tych zupełnie zwyczajnych. Z tej potrzeby celebrowania życia, spotkań z przyjaciółmi i rodziną, powstała PANNA.
W naszej pracowni na warszawskim Ursynowie tworzymy dla Was małe i duże torty, ciasta, tarty i inne słodkości.
Choć na sztukę cukiernictwa składa się wiele elementów, my najbardziej cenimy sobie trzy rzeczy:
SMAK
Dbamy o każdy szczegół Waszych zamówień: od naturalnych i sezonowych składników najwyższej jakości, po wyjątkowe połączenia smaków i tekstur. Delikatną słodycz jagód przełamujemy wytrawnym rozmarynem, a kwaśną marakuję białą czekoladą. Miękki biszkopt spotyka się z chrupkimi migdałami lub kwiatami czarnego bzu prażonymi w gorzkiej czekoladzie.
PROSTOTA
Dekorujemy nasze słodkości czekoladą, kwiatami jadalnymi i owocami. Nie korzystamy ze sztucznych i przesłodzonych mas cukrowych i lukrów. Wierzymy, że mniej znaczy więcej a wygląd ma tak samo duże znaczenie jak smak.
AUTENTYCZNOŚĆ
Staramy się wychodzić naprzeciw Waszym potrzebom. Możecie nas spotkać na targach i tastingach. Opowiadamy Wam o naszych tortach, stylu pracy, możliwościach dekoracji i dostawy, słuchamy Waszych recenzji i staramy się ciągle zmieniać na lepsze. Lubimy to, co robimy.
Zapraszamy!
Ola&Kuba
