Wersje językowe
Składy naszych deserów i alergeny
Składy naszych deserów i alergeny

Alergeny

 

Tort marakuja: jaja, śmietana 36%, masło, orzechy (migdały).

Tort rokitnik:  jaja, śmietana 36%, masło, orzechy (orzechy laskowe).

Tort jagoda&rozmaryn:  jaja, śmietana 36%, masło,orzechy (migdały).

Tort wiśnia&płatki dzikiej róży: gluten (mąka pszenna), jaja, śmietana 36%, masło, orzechy (migdały).

Tort burak: jaja, orzechy (migdały).

Tort burak vegan: orzechy (migdały)

Tort akacja&pistacja:  jaja, śmietana 36%, masło,orzechy (pistacje).

Tort czarny bez&rabarbar:  jaja, śmietana 36%, masło.

Tort marakuja wegańska: gluten (mąka pszenna) orzechy (migdały, nerkowce).

Sernik z białej czekolady z rabarbarem: jaja, gluten (owies)- możliwość wersji bezglutenowej, mleko pasteryzowane, śmietana, białka mleka, orzechy (migdały).

Sernik z białej czekolady z marakują: jaja, mleko pasteryzowane, śmietana, białka mleka, masło, orzechy (migdały).

Sernik z mlecznej czekolady: jaja, mleko pasteryzowane, śmietana, białka mleka, masło, orzechy (migdały).

Czekoladka: gluten (mąka pszenna), jaja, śmietana 36%, masło, orzechy (orzechy laskowe).

Nerkownik z marakują: orzechy (orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały).

Nerkownik z czarną porzeczką: orzechy (orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały).

Ptyś z werbeną: gluten (mąka pszenna), mleko, śmietana 36%, jaja.

Ekler z nektarynką: gluten (mąka pszenna), mleko, śmietana 36%, orzechy (pistacje), jaja.

Wegańska tartaletka z gruszką: gluten (owies)- możliwość wersji bezglutenowej, orzechy (migdały, orzechy nerkowca, orzechy laskowe).

Wegańska tartaletka z mirabelką: gluten (owies)- możliwość wersji bezglutenowej, orzechy (migdały).



do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.